Blog

Succesvol

persoonlijk + zakelijk

Meer informatie +

Eerst ikke!

Nee dit artikel gaat niet over egoïsme. Dit gaat over me-time!

Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig! Even alleen zijn, doen wat JIJ wilt, zodat je weer oplaadt. Wanneer neem jij tijd voor jezelf?

Als je goed voor jezelf zorgt kun je des te beter voor anderen zorgen.

Deze les heb ik geleerd in mijn kraambed, ik was net bevallen van mijn oudste en de kraamverzorgster kwam bij me zitten. Ze was destijds al wat op leeftijd. Of laten we zeggen dat ze veel levenservaring had. Ze drukte me op mijn hart om goed voor mezelf te zorgen, juist nu ik net moeder was geworden. Ze nam er echt de tijd voor om haar punt te maken. Ze gebruikte ook het voorbeeld van het vliegtuig en het zuurstofmasker. Haar woorden heb ik vaak gehoord in mijn hoofd.

Als alleenstaande moeder met jonge kinderen was dat niet altijd makkelijk. Maar door heel bewust me-time te plannen was ik echt een leukere vrouw en moeder. Op woensdagavond heb ik altijd mijn me-time. Nog steeds eigenlijk. Telefoon op stil. Kinderen weten inmiddels dat ik die avond iets voor mezelf doe. Achter mijn naaimachine, lezen, serietje kijken, waar IK zin in heb. Ik laat de boel de boel en dit is mijn tijd.

Wat doe jij graag alleen en voor jezelf? Schrijf het eens op en plan nu 1 uurtje in om hier een stap in te zetten.

Veel plezier!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

WhatsApp ons direct!