Blog

Succesvol

persoonlijk + zakelijk

Meer informatie +

Eerste schooldag missen?

Druk, druk, druk….. Heel veel afspraken met klanten, collega’s en leveranciers. Een agenda die al weken of maanden vooruit is volgepland. 

Toen ik destijds een overleg wilde inplannen met Erwin belde ik hem, ik zag in zijn agenda geen enkele mogelijkheid voor een afspraak op korte termijn en ik wilde met hem overleggen hoe we dit zouden aanpakken.

Erwin nam eigenlijk altijd de telefoon op als ik hem belde, want hij wist en weet dat ik hem echt nodig heb als ik bel en we hadden een goed contact als collega’s.

Toen ik hem aan de telefoon kreeg hoorde ik de stress in zijn stem, ik vroeg hoe het met hem ging. Hij vertelde dat hij zich geleefd voelde, dat zijn agenda zo vol zat dat hij niet eens tijd had om mee te gaan als zijn oudste dochter voor het eerst naar school zou gaan… Ik hoorde hem aan en vroeg toen hij klaar was: wat zou je graag willen? Zijn eerste antwoord: met mijn dochtertje mee. Ik wil die mijlpaal beleven met mijn vrouw en haar en dan ga ik daarna weer lekker werken.

Ik heb een vergaderverzoek naar hem gestuurd, een afspraak met daarin ‘dochter naar school brengen’. Hij realiseerde zich weer even waar hij gelukkig van wordt en waar zijn prioriteit ligt.

Hij heeft het vergaderverzoek geaccepteerd, zijn andere afspraak verzet en heeft de eerste schooldag van zijn oudste dochter meegemaakt!

Maanden later vertelde hij mij dat hij nog steeds blij is dat ik hem de spiegel heb voorgehouden. En dat heb ik met alle liefde gedaan.

Erwin: Linda heeft zo'n geweldige mentaliteit. De gevoelige snaar die zij aantikt is voor mij nodig geweest.

Dat is waar het leven om draait: je dierbaren. Meer geluk, veel plezier + voldoende saldo. Soms is het maar een kleine actie die kan zorgen voor een groot verschil!

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

WhatsApp ons direct!